Harjun Tila

1800-luvulta peräisin oleva Harjun Tila on peruskorjattu 2009 vanhaa kunnioittaen ja nyt nykyajan mukavuuksin varustettuna. Tuvasta löytyy jääkaappi/pakastin, tiskikone, mikro, sähköhella, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat. Käytössäsi on myös sisävessa, suihku ja pyykinpesukone.

Kammarissa ja tuvassa on varaavat tulisijat sekä sähkölämmitys. Verannan huoneessa sähkölämmitys. Löytyy myös radio ja tv. Vuodepaikkoja on yhteensä 6:lle henkilölle Pihassa kunnon puusauna, grillipaikka ja tunnelmallinen lasimaja.

Harjun tila sijaitsee muinaishistoriallisella alueella. Museoviraston kaivauksissa on löytynyt kampakeraamisen ajan esineistöä. Tila rajoittuu Kravin kanavaan, joka on kaivettu ruotsalaisen ruotuväen voimin vuonna 1803-1808 Huittisten Ronkasta Ylistaron kylään. Tarkoitus oli kiertää Kokemäen joen kosket.

Harjun Tila
Harjun Tila
Kokemäenjoen nimikkokaupungin nähtä- vyyksiin ja palveluihin voit tutustua tämän linkin kautta.

Päiväretket voit suunnata Vanhaan Raumaan (65km) tai Poriin (49km) esim. Jazzeille tai Yyterin hiekkarannalle.
Harjun tila


harjun tila wc

harjun tila talon pääty
harjun pohjakuva
harjun sauna

Sijainti

Harjun Tila sijaitsee osoitteessa Ylistarontie 771 32800 Kokemäki.

Ajo-ohje. Valtatietä 2 Helsingistä päin tultaessa. Ohita Huittinen ja aja n. 10km eteenpäin ja käänny oikealle RISTE –kyltin kohdalta. Jatka Risteentietä 4 km ja käänny vas. Ylistarontielle. Jatka 0.8 km Ylistarontietä. Vasemmalla Ylistarontie 717...

Porista tultaessa, ohita Kokemäki (Peipohjan risteys ja jatka 7 km Helsinkiin päin. Käänny vasemmalle Peipikorventielle (YLISTARO –kyltti) ja aja kilometri ja käänny t-risteyksestä oikealle. Jatka Ylistarontietä 2.8 km ja Harjun Tila kyltti on oikealle.Näytä suurempi kartta

Huom gps -laitteiden käyttäjät! KULMALANTIE ja HOHHAANPÄÄNTIE on poikki johtuen hirviaidasta.

<